Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

hétfő, december 21

Üzenet az Ünnepekre




A következô hetekben mozgalmas ünnepi idôszaknak nézünk elébe. Jusson azonban eszedbe: Nem arra teremttettél, hogy kiüresedj!

Ha kiüresedünk, elôbb vagy utóbb elkezdenek a dolgok összeomlani körülöttünk, ami minden másra kihat... kapcsolatainkra, munkánkra, sôt még személyiségünkre is. Mielôtt észbekapnánk, rossz döntéseket hozunk, olyasmit mondunk, amit nem úgy gondoltunk és engedjük, hogy csalódottság foglalja el a remény helyét, melyet Isten ültetett el szívünkben.

Sajnos minden nap történik ilyesmi. Senki sem akar kiüresedni, de napjainkban ez szinte életfolyamattá vált.

Ez azonban nem az isteni út.
Nem arra terveztek, hogy kiégj - 
ARRA SZÜLETTÉL, hogy túláradó BÔSÉGBEN élj!

Istenünk a túláradás Istene. Semmit nem élvez jobban, mint amikor gyermekei virágzását nézheti. Szeret bennünket boldognak, teljesnek, energiával és elvárásokkal teltnek látni. Jézus nem azt mondta, hogy: "Azért jöttem, hogy túlélj." Ô azt mondta: "Azért jöttem, hogy élj és életed nagyobb bôségben éld!"

Nem kellene beérnünk a puszta minimummal. Áldottnak kell lennünk, hogy mindaz, amit Isten adott nekünk, túlcsorduljon azokra, akik a környezetünkbe kerülnek.
II. Korinthusbeliekhez 9:8 azt mondja: "És Isten nagylelkûen ellátja szükségleteid. Mert mindig meglesz mindened, mire szükséged van és bôségesen marad belôle, hogy megoszd másokkal".

Victoriának  és nekem szükségünk van Isten túlárasztására életünk minden napján ahhoz, hogy mindazt véghezvigyük, amire hívatott bennünket. Mivel Isten folyamatosan árasztja hihetetlen szeretetét és kegyét, mi hisszük, hogy legszebb napjaink még elôttünk vannak... nekünk is és nektek is!

Szeretnénk, ha tudnád mennyire hálásak vagyunk, hogy idôt fektettél a remény üzeneteibe. Családom kívánja az egész családodnak, hogy legyen áldott ünnepetek!
És ne felejtsétek, hogy Istent gyönyörködteti, ha boldognak és virágzónak lát titeket!

Joel Osteen

A reménységnek Istene pedig töltsön be titeket 
minden örömmel és békességgel a hivésben, 
hogy bôvelkedjetek a reménységben 
a Szent Lélek ereje által.
Rómabeliekhez 15:13


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails