Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

kedd, január 5

Törj magasabbra!

"És azt mondta nékem: Az Én kegyem elegendô néked, mert az Én erôm tökéletes a gyengeségben."
(II. Korinthusbeliek 12:9)


Joel és Victoria üzenete

Mi mindannyian átmegyünk nehéz idôszakokon, ami néha nyomasztónak tûnhet. Azonban ezekben az idôkben is emlékeznünk kell rá hogy a Mindenható Isten hatalmasabb a küzdelemnél, amivel szembesülünk! Ô arra használja azokat a kihívásokat, hogy erôsítsen bennünket, de nekünk is ki kell vennünk a magunk részét és egyezségre kell jutnunk Vele.



 Fotó: Monarch Butterfly - Timothy K. Hamilton (flickr.com)

Gondolj csak a hernyóra, mielôtt pillangóvá alakul! Bábjába csomagolva, sötétségben, egy fa rejtett zugában úgy tûnik, nincs sok lehetôsége. De ezután pillangóvá válik. Nem ül ott arra várva, hogy valaki jön, fúr egy lukat és kiengedi. Nem! Ez a pillangó tudja, hogy neki kell megmozdulnia, ha ki akar szabadulni.
Ehhez hasonlóan nekünk is tenni kell valamit, ha ki akarunk szabadulni korlátozó körülményeinkbôl. Imádkoznunk kell, hinni és tovább törni elôre a gyôzelemhez!

Mindegy mivel kell ma szembenézned, emlékezz rá, hogy az Ô kegye elegendô néked! Az Ô erôssége tökéletes számodra! Higgyél, imádkozz, remélj és törj elôre! Hamarosan ki fogsz szabadulni és a gyôzelem új szintjeire fogsz emelkedni, amint azt Isten már elôkészítette számodra!

1 megjegyzés:

  1. Geissler Andrea2010. január 7. 11:33

    "Amit a hernyó a világ végének tekint, azt a mester pillangónak nevezi." /Richard Bach/
    :))

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails