Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

péntek, február 26

Hogyan vonzz magadhoz pénzt GYORSAN, 3 lépésben? (1. rész)

Manapság mindenki gyorsan szeretne pénzhez jutni. Sokan nehéz helyzetbe kerültek a világgazdaság eseményei miatt és pánik kezd eluralkodni. A januári menetrendszerû áremelésekrôl nem is beszélve.


Mindebbôl van kiút. 3 lépésben lehet gyorsan pénzt bevonzani. Elôre szólok azonban, hogy ez a 3 lépés valószínûleg ellentétes lesz azzal, amit ösztöneid súgnak.

Amikor úgy érzed, nagyon gyorsan akarsz pénzt bevonzani életedbe, akkor ugyanis a pánik állapotában vagy. Ez lehet enyhe félelemérzet vagy hatalmas kétségbeesettség, de ha azt érzed, hogy valamire nagyon gyorsan szükséged van, akkor ott mindig vészhelyzet van.

Ha valakinek nagyon sürgôsen pénz kell, akkor ösztönösen a következô 3 lépést szokta alkalmazni:
1. Panaszkodik
2. Elzárkózik
3. Összehúzza magát és konzervál

1. Panaszkodik

Képzeld el, hogy valakivel közlik a munkahelyén, hogy elbocsátották abból az állásból, ahol biztosra vette, hogy nyugdíjas koráig dolgozhat. Pánik fog eluralkodni rajta és garantáltan elsô dolga az lesz, hogy panaszkodik a fônökére, az igazságtalanságra, az államra, arra, aki elvette a helyét stb.

2. Elzárkózik

Ezután mit csinál? Dühös lesz, önérzete romokban hever és azon töpreng, hogyan gondoskodjon magáról és családjáról. Ekkor hirtelen elzárkózik, magába fordul. Ha valaki beszélni próbál vele, visszahúzódik, nem fordít figyelmet rá, nem kapcsolódik be.

3. Összehúzza magát és konzervál

Az utolsó lépésben annyira az új "nincs pénzünk és gyorsan pénzhez kell jutnom"-szituációra koncentrál, hogy lemondja a kábeltévét, nem megy el többé szórakozni, vacsorázni, vásárolni, barátokkal találkozni... Teljesen összehúzza magát és elkezd konzerválni ... szószerint koplaló üzemmódra vált a pénzhiány miatt.

Ez a folyamat teljesen természetesnek tûnik, ugye?
IGEN!
De segít gyorsan kilábalni ebbôl a helyzetbôl?
NEM!

A gyors pénzteremtés 3 lépése megköveteli, hogy kilépj a komfort-zónádból és ösztöneiddel ellentétesen cselekedj és talán teljesen különösnek fog tûnni.
Ha a fent leírt 3 lépés neked bevált, akkor maradj meg ennél a módszernél, de ha nem, akkor próbáld ki a másik módszert, amit a késôbbiekben fogok bemutatni!

(Kristen Howe írása alapján)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails