Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

péntek, február 5

A víz titkai (3. rész) – A víz mint katalizátor

Burt Goldman-t csak úgy emlegetik, mint "AZ amerikai szerzetes". Már elmúlt 80 éves, de most éli reneszánszát. Az elmúlt néhány évben könyvet írt, megtanult fényképezni úgy, hogy 6 hónap múlva képei bekerültek az International Photography Hall of Fame-be, vagyis a nemzetközileg elismert fényképész hírességek közé; megtanult festeni és készített egy art weboldalt; megtanult énekelni és kiadott egy CD-t.
Burt képes úgy fókuszálni gondolatait, hogy le tudja lassítani öregedését, bármilyen új képességet el tud sajátítani és teljes egészségnek örvend.


Ennyit róla bevezetésként. A következôkben egy technikát mutatok be tôle, hogyan használja a vizet katalizátorként.
A katalizátor egyik jelentése: valami, ami egy esemény bekövetkezését elôidézi. Ez bármi lehet, de jelen esetben a vizet használjuk, mert szinte minden szituációban alkalmazható. Egy pohár víz, amit elôtte energetizáltunk. Ez a legalapvetôbb katalizátor.
Burt elmondta, hogy ô minden új dologra alkalmazni szokta, ami a házába kerül. Ha vesz egy számítógépet, elôször meghinti az energetizált vízzel. Nem kell meglocsolni, csak az ujjait mártja a pohárba és pár cseppet ráfröcsköl. Ugyanezt minden új dologgal megteszi, ami a házába kerül, legyen az egy levél, számla, új cipô vagy bármi más. Sôt, amikor új otthonba költözött, elsôként minden falat, plafont, padlót meghintett ezzel az energetizált vízzel.

Sok beteg emberen is segített a víz által. Hogy te is segíteni tudj magadon, vagy másokon, ehhez 3 feltételt kell megteremtened:
- szándék
- érzelemmentes állapot
- energetizált katalizátor.

Amikor meghallom a problémát és kérek egy pohár vizet, ezzel szándékom keletkezik, márpedig az, hogy segítsek neki. Segíteni akarok, ez önmagában jó szándékot jelez, de nem válhat ez a vágyam félelemmé, mert akkor ezt viszem át a vízbe. Minél erôsebb a vágy a segítésre, annál erôsebbek az érzelmek.
Hogy kioltsam az érzelmeket, koncentrálok a pohár vízre. Mennyire tiszta, úszkál-e benne buborék ... Ezzel elvonom gondolataimat a problémától.
Én úgy energetizálom a vizet, hogy homlokom elé tartom, elképzelek egy fehér fénysugarat, ami homlokomból a vízbe áramlik. Ez kb. 10 másodpercig tart. Akár lerakhatnám a poharat az asztalra is, beledughatnám az ujjam, miközben az "energizálj" vagy "gyógyulj" vagy egyéb más szóra gondolok. Ez teljesen mindegy. Én a homlokom elészoktam tenni.
Az utolsó vizualizálásban képzeld el, hogy a személy azt teszi, amit korábban nem tudott megtenni a probléma miatt! Ha mondjuk meszes a válla és nem tudja felemelni a karját, akkor képzeld el, hogy nyújtózkodik vagy teniszezik vagy amit akarsz!
Egy fiatalember nagyon csúnya pattanásait mulasztotta el ezzel a módszerrel.

Ha van még jobb ötleted, mire használható, kérlek írd meg nekünk! És természetesen a sikereidet is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails