Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

hétfő, február 1

A víz titkai (1. rész)

A következô videó egy részlet a Mi a csudát tudunk a világról c. filmbôl . Dr. Masaru Emoto, japán kutató azt vizsgálta, milyen hatással vannak gondolataink, szándékaink a vízmolekulákra. Mivel testünk nagy százalékban vízbôl áll, ezért egészségünk szempontjából sem mindegy, hogy milyen gondolatok járnak fejünkben.
Számomra nagyon megdöbbentôek ezek a képek 




Mr. Emotoban nagy érdeklôdést keltett a víz molekuláris szerkezete és hogy mi van rá hatással. A 4 elem közül a víz a legfogékonyabb. Mr. Emoto úgy gondolta, talán nem fizkia hatásokra is válaszol. Így felállított egy kísérletsorozatot, melyben mentálisan stimulálta a vizet és mikroszkóppal lefényképezte.
Ez az elsô kép a Fujimara duzzasztógát vize. És ezen a képen ugyanaz a víz, miután megáldotta egy zen-buddhista szerzetes.
A következô képeken Mr. Emoto szavakat nyomtatott ki és felragasztotta desztillált vizet tartalmazó palackokra, majd éjszakára úgy hagyta. Ez az elsô kép a tiszta desztillált víz fotója. A tárgyi képek, mint látható, mind különbözôek. Ez a szeretet chi-je. És tovább haladunk a "Köszönöm"-höz. Itt látható, hol ragasztotta fel erre az üvegre itt. Ha tudnak japánul olvasni, akkor felismerhetik. Mr.Emoto szerint mindennek a szándékra irányuló gondolatok a mozgatórugói. Hogy ez hogyan hat a molekulákra, még senki sem tudja, kivéve természetesen magukat a vízmolekulákat. És ez valóban csodálatos, ha belegondolunk, hogy testünk 90 százaléka víz.

Csodálkozik, ugye? Ha a gondolatok ezt tudják tenni a vízzel, akkor képzelje el, hogy velünk mit tudnak tenni gondolataink!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails